Bland selv oplevelsen

Fra 550,-
Gruppestørrelse: 8-150 pers.
Varighed: Fra 4 timer

Forestil dig en dag, hvor du og dine venner, kollegaer eller konferencedeltagere får mulighed for at udforske København på flere måder.  Vi har et stort udvalg af aktive oplevelser – det er op til dig, hvad du putter i din bland-selv pose.

Dette er især til jer, der ønsker flere aktiviteter eller er mange, hvor det er mere optimalt at deles op i mindre grupper for at skabe mere nærvær og samspil.

Eksempler på kombiture kan være:

  • Cruising in Copenhagen: halvdelen af jer cruiser gennem Købehavns gader på en urban citytur på cykel og den anden halvdel på en sjov Segway.  Efter 1,5 time bytter I, så alle får samme oplevelse.  Vi anbefaler, at I nyder en frokost mellem aktiviterne.
  • City & sun-downer: start eftermiddagen med en spændende slentretur på Vesterbro med masser af fortællinger, hvorefter I fortsætter med en drink og hygge med kollegaerne på GoBoats mens solen går ned.
  • Vand & land: til de vovede er en turnering på SUP race boards lige sagen! Men der skal også være lidt for enhver smag, for eksempel en hyggelig guided tur på cykel eller gående.
  • Dyrehavens bakker og brøl: få pulsen op på mountain bike gennem Dyrehaven eller nyd en guided gåtur om parkens natur og historie – vælg mellem adrenalin eller hygge.

 

Alle vores priser er per person såvel som ex moms og forplejning.  Der er dog noget grundlæggende ved at have det sjovt sammen og efterfølgende nyde et godt måltid.  Vi hjælper jer derfor meget gerne med at arrangere frokost eller middag – noget der er lækkert og nemt i forhold til jeres valg af aktiviteter.

Lad os hjælpe dig med at skabe en fantastisk dag for dine kollegaer, konferencedeltagere eller venner. Skriv til os på info@activecopenhagen.dk eller ring på 20766791.  Sammen kan vi finde den bedste løsning for jer.