Warning: preg_match() [function.preg-match]: Compilation failed: invalid range in character class at offset 12 in /var/www/activecopenhagen.dk/public_html/wp-content/plugins/js_composer/include/classes/shortcodes/vc-basic-grid.php on line 184

Copenhagen Surf School

SUP and surf in the city
Fra 295,-

Segway Tours Copenhagen

Segway fun in Copenhagen
Fra 375,- kr.

GoBoat

Be your own captain!
Fra 499,- kr. for 8

Running Copenhagen

Unique running tours in Copenhagen
Fra 345,- kr.

Copenhagen Urban Adventures

Hygge & Happiness walking tour
Fra 375,- kr.

Cycling Copenhagen

Urban Copenhagen on a bike
Fra 299,- kr.

MTB Tours

Fun on MTB close to Copenhagen
Fra 400,- kr

Det urbane & aktive København

I Active Copenhagen har vi samlet de allerbedste turoperatører af aktive oplevelser i København. De er specialister på hver deres område, hvilket sikrer, at du får den allerbedste oplevelse, der er tilgængelig i Hovedstaden – være det sig på hjul, til fods eller på vandet. Udover at være eksperter, drives vores turoperatører af lidenskab og kærlighed til deres job og aktivitet. Det er dem, der i årevis har lavet guidede ture med de mest autentiske og mindeværdige oplevelser i København. De står klar i regn, sne og blændende sol for at vise dig “deres” by hele året rundt. Søren, Asser og Christian er ivrige cyklister, Lars en passioneret kajakker også i sin fritid, Lena lever for at løbe og Kasper er en miljøbevidst sømand. Vores nye turoperatører giver den hele armen: Birger på MTB i de bynære skove, Mie med de hemmelige steder på Nørrebro og Vesterbro, og Morten der viser vores smukke København fra Segway.

Vores turoperatører kan vise dig Amalienborg, den Lille Havfrue og Christiansborg, hvis du ønsker.  De er dog ivrige efter at vise dig København fra et andet perspektiv – deres perspektiv. Fra vandet, på en arkitekttur, og på ture der udforsker det lokale Vesterbro og Nørrebro. Så kort sagt er dette er en mulighed for, at du får en autentisk og ægte lokal oplevelse i København – også hvis du selv kommer fra byen.

Active Copenhagen levere førsteklasses oplevelser uanset aktiviteten. En oplevelse, der er baseret på passion for København, dyb viden og en ægte interesse for, at du får en sjov og mindeværdig tid i København!