Sommerjob som københavner ambassadør

Gammel profil Artikel, Inspiration

Det har været en stor succes at lancere vores nye tur Go Social with a Local: seks timer rundt på cykel til de mere ukendte steder af København mens man nyder socialt samvær og fællesspisning i Folkehuset Absalon.  Vi har på lidt over en måned rundet 100 solgte ture og sommeren er endnu ikke begyndt.  Vi har derfor brug for flere hænder!

Er du Københavner med stort K, der brænder for at vise DIN by for udlændinge såvel som danskere? Denne tur handler ikke kun om at guide rundt i byen men også at give dit perspektiv på, hvordan det er at bo i København, hvad det vil sige at være dansker og hvorfor du elsker byen på godt og ondt.

Hvem er du?
Vi søger 1-2 guides per 1. juni til slut september med mulighed for forlængelse.  Der er behov for fleksibilitet mht. arbejdstid, da turen strækker sig over eftermiddag og aften – ofte også i weekends.  Vi kan tilbyde mellem 15-20 timer per uge.

Er du fortæller-typen, der altid kan hive en historie ud af ærmet?  Vi søger en med gode formidlingsevner, der som minimum er flydende til dansk og engelsk.  Taler du andre sprog, er dette et klart plus men ikke et krav.

Aldersmæssigt forestiller vi os en person mellem 25-40 år, da jobbet kræver ansvar for andre i trafikken og kan slutte af med en festlig aften i det københavnske natteliv.

Så hvis du kender byen som din egen bukselomme, er social og elsker at møde nye mennesker i et internationalt miljø, send os din ansøgning!

Ansøgning sendes til
Lars Schmidtsdorff
Active Copenhagen
info@activecopenhagen.dk

Bemærk at interviews holdes delvis på engelsk.

Hvem er vi?
Active Copenhagen er en sammenslutning af 8 turoperatører for aktive oplevelser i København.  Med i partnerskabet har vi beCopenhagen, GoBoat, Segway Tours Copenhagen, Cykling Copenhagen, Running Copenhagen, Kayak Republic, Urban Adventures Copenhagen og MTB-Tours.  Sammen er vi mere synlige, har et stærkt netværk for videreudvikling af vores virksomheder, og kan tilbyde one-point-of-entry til virksomheder og grupper. Dertil kommer vores Go Social with a Local tur.

Vi og vores partnere er altid på udkig efter dygtige guides med personlighed.  Jobbet her er specifikt for vores Go Social with a Local tur, men der er også mulighed for, at vores nye guide kan få timer hos de andre i Active Copenhagen.  Se mere information om Active Copenhagen på www.activecopenhagen.dk.